Lancering Tuinvijverinfo

Tuinvijverinfo.nl lanceert nieuw tuinvijver platform

Geplaatst op 16 juni 2018

Tuinvijverinfo.nl is in 2015 ontstaan doordat enthousiaste vijverbouwers online een platform misten waar liefhebbers en professionals samen komen om hun passie voor tuinvijvers met elkaar te delen. Een plek waar kennis en inspiratie over tuinvijvers wordt gedeeld en waar tuinvijver producten en merken worden vergelijken zodat u de beste keuze kan maken voor uw tuinvijver. Vandaag lanceren wij met trots onze geheel vernieuwde website. Wat is er veranderd?

Tuinvijver producten vergelijken

Tuinvijverinfo.nl heeft als doel het beste online platform voor tuinvijver liefhebbers te worden. Wij vergelijken de prijzen van alle aanbieders van tuinvijver artikelen zodat u de beste keuze maakt en nooit te veel betaald. Vergelijk de prijzen van vijver onderdelen, vijveraanleg, vijveronderhoud, vijverplanten, visvoer en overige vijverbenodigdheden en toebehoren.

Tuinvijver inspiratie

U wilt een tuinvijver maar u heeft nog geen idee hoe dit eruit kan gaan zien? Wij geven u de tuinvijver inspiratie die u nodig heeft van tuinvijvers in alle soorten en maten. Laat u inspireren bij het ontwerpen van uw eigen vijver met de inspiratie en ideeën die wij aandragen.

Tuinvijver ontwerpen

U wilt zelf een tuinvijver ontwerpen maar u heeft nog geen idee hoe dit eruit moet gaan zien? Wij geven u praktische tips en delen kennis. Alles dat u nodig heeft voor het ontwerpen van een prachtige maar vooral ook een gezonde vijver.

Tuinvijver laten ontwerpen

U wilt uw tuinvijver laten ontwerpen? Een vijver aanleggen begint altijd met een goed ontwerp. Niet iedereen wil of kan dit zelf doen. Wij brengen u daarom in contact met professionele vijverbouwers en tuinarchitecten. Zij kunnen voor u de ideale tuinvijver ontwerpen.

Tuinvijver aanleggen

U wilt uw eigen tuinvijver aanleggen? Daar komt een hoop bij kijken. Wanneer je een vijver gaat aanleggen begin je met nadenken over h soort vijver, de plaats van de vijver en natuurlijk de kosten. Wij geven u praktische tips en handleidingen. Zodoende kunt u dit ook helemaal zelf doen.